Mest om politikk, litt om økonomi, ellers tøys og tull og rock'n'roll.

Uten en rød tråd

Det finnes to typer revolusjonære: De som blir milde og snille med
årene, og de som blir det motsatte.
Ingenting tyder på at denne bloggeren tilhører den første typen.

Å blæædiblææ og blabbla bla, på den ene siden og på den andre siden, og svaret ligger nok midt i mellom.. Nei fy for noe sludder og babbel. La de herskende klasser skjelve, og det straks! Til helvete med moderasjon!

søndag, november 12, 2006

Torpern tar seg jobb som klovn


Nå var det vel neppe uventet at utstillingen Mot naturens orden på Zoologisk Museum skulle vekke oppmerksomhet. Bakgrunnen for utstillingen er forskning som har påvist homoseksualitet hos 1.500 dyrearter. Prosentandelen homofile dyr varierer fra fem til over førti prosent, forteller prosjektlederen for utstillingen. Studier av dvergsjimpansen, som er menneskets nærmeste slektning, viser for eksempel at hele arten er bifil.

Heller ikke var det vel noe sjokk at den kjente homohateren pastor Jan Åge Torp skulle uttale at skattebetalernes penger kunne brukes på andre måter enn å bevise hinsides all tvil at homofili er en del av naturen.

Men hva var pastorens forslag?

- Det kan være en pervertering eller skjevhet vi heller burde hjelpe dyrene til å kurere, sa Torp til Nettavisen .

Vet du hva, jeg har et forslag jeg også. Nå er vi altså så rike her i dette landet at vi kan spandere på oss litt av hvert. Jeg vet ikke hvor mye denne utstillingen kan ha kostet, men dette synes jeg faktisk vi skal ta oss råd til: La oss ta pastoren på ordet. La oss rett og slett gi ham det samme beløpet, altså under forutsetning at han lover å bruke det til å kurere de 1.500 dyreartene.

Bare tenk hvilket syn: Pastor Torp med kontoret fullt av bifile dvergsjimpanser som skal helbredes. Hvem kan vel tenke seg noe mer ubetalelig! Hele Norge fra Hammerfest til Lindesnes kommer til å rulle på gulvet og riste av latter, og det vil være verdt hver krone.

3 kommentarer:

14 november, 2006 08:00, skrev Anonymous Tiram:

For et reality-show! Kan vi stemme ut sjimpanser? Hadde ikke det vært kult? Eller prøve å lære dem å danse heterofil tango?

 
14 november, 2006 21:31, skrev Blogger Divine Bitch:

Hihi! Jeg stemmer for at Torpern skal ut iallfall! Eller eventuelt bli tvangspult av sjimpansene.

Nei... ooooops, hysjda, sa jeg virkelig det? Nei huffda. Unnskyld meg. Stakkars sjimpansene.

 
20 november, 2006 10:23, skrev Blogger Helge Samuelsen:

Nja... dette ville vært tortur og dyremishandling! Torp burde jo etter disse uttalelsene ikke fått satt fot i nærheten av både dyr og mennesker!

Det er bare en ting å si: How dark the con of man.

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake