Mest om politikk, litt om økonomi, ellers tøys og tull og rock'n'roll.

Uten en rød tråd

Det finnes to typer revolusjonære: De som blir milde og snille med
årene, og de som blir det motsatte.
Ingenting tyder på at denne bloggeren tilhører den første typen.

Å blæædiblææ og blabbla bla, på den ene siden og på den andre siden, og svaret ligger nok midt i mellom.. Nei fy for noe sludder og babbel. La de herskende klasser skjelve, og det straks! Til helvete med moderasjon!

fredag, august 04, 2006

Isaksen, imamer og fengselsprester

Torbjørn Røe Isaksen har behov for å minne om at han eksisterer etter sommerferien, så da gjelder det å koke sammen noe som trekker mediene. Før i tida het det jippo, nå heter det snakkis. Helst bør det være noe som har med muslimer å gjøre, gjerne kombinert med litt kriminal- og sosialpolitikk, så man er sikret sendetid i Dagsnytt 18.

Hva greide Unge Høyre-lederen å finne på denne gangen? Jo: Imamer skal få rekruttere i norske fengsler på lik linje med fengselsprestene.

Jeg har ikke sittet lenge i fengsel, men sannelig greide jeg å få med meg presten på den korte tida. Og noe så provoserende har jeg aldri sett i løpet av hele mitt liv. Han var faan meg så frekk den fyren, og så sleip som en ål i ei bøtte med snørr. De stakkars gutta som satt der hadde jo bokstavelig talt ikke noe valg annet enn å gå og se på det der elendige lysbildeshowet fra den idiotiske misjonsreisa hans.

Hvis det er én ting som er like uforskammet som andakten på radioen og den kristne formålsparagrafen i skolen til sammen, så er det ordningen med at staten skal betale lønn til den slags pakk for at de skal kaste seg over de aller svakeste i samfunnet og stappe dem fulle av overtro og stupiditeter.

Jeg er enig i at det bør være likestilling mellom religioner: Få de perverse psykoene vekk fra radioen, TVen, skolen, fengsler, barnehager og alle andre steder hvor det finnes intelligente og siviliserte mennesker. Så kan de forkynne så mye undertrykking og toskeskap de bare orker for hverandre. Det gjelder både prester og imamer. Og Torbjørn Røe Isaksen, egentlig.

1 kommentarer:

05 august, 2006 11:16, skrev Blogger Nemo:

Kanskje burde det innføres en grense på hvor mye penger den norske stat skulle bruke på slik unødvendig tull?

350 000 kroner i året, for eksempel...

(det er for mye, men dog)

;o)

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake