Mest om politikk, litt om økonomi, ellers tøys og tull og rock'n'roll.

Uten en rød tråd

Det finnes to typer revolusjonære: De som blir milde og snille med
årene, og de som blir det motsatte.
Ingenting tyder på at denne bloggeren tilhører den første typen.

Å blæædiblææ og blabbla bla, på den ene siden og på den andre siden, og svaret ligger nok midt i mellom.. Nei fy for noe sludder og babbel. La de herskende klasser skjelve, og det straks! Til helvete med moderasjon!

onsdag, juli 26, 2006

Anonyme snut


Jasså gitt, så nå vil den såkalte fagforeningslederen Arne Johannessen at politifolk skal få være anonyme når de skyter oss.

Nå bør det selvfølgelig ikke være en strategi å angripe enkeltpersoner i politiet på privaten. Men hvis de vil redusere risikoen for at det skjer, så bør de etter min mening starte med å dømme politifolk på vanlig måte. I dag er det et faktum at Arne Johannessens medlemmer kan skyte folk og gjøre akkurat hva de vil helt uten konsekvenser.

Vi glemmer aldri at snuten som skøyt unge Hannes Westberg under demoenstrasjonene i Göteborg gikk fri, mens Hannes ble dømt og satt i fengsel. Og dersom våre venner i Göteborg hadde funnet ut at denne snuten faktisk bør få den straffen han skal ha, så kan ikke jeg akkurat påta meg å hevde at jeg ville ha drukna i tårer, for å si det sånn.