Mest om politikk, litt om økonomi, ellers tøys og tull og rock'n'roll.

Uten en rød tråd

Det finnes to typer revolusjonære: De som blir milde og snille med
årene, og de som blir det motsatte.
Ingenting tyder på at denne bloggeren tilhører den første typen.

Å blæædiblææ og blabbla bla, på den ene siden og på den andre siden, og svaret ligger nok midt i mellom.. Nei fy for noe sludder og babbel. La de herskende klasser skjelve, og det straks! Til helvete med moderasjon!

mandag, desember 04, 2006

Per Willy?

Jasså gitt så FrPs innvandringspolitiske talsmann Per Willy Amundsen vil ha vedtatt en lov som gir mulighet for å internere personer som ikke er straffedømt, fordi de kan være en trussel mot rikets sikkerhet. Herrlig. Rett i cella uten lov og dom.

Men, et øyeblikk der! Hva utgjør den viktigste trusselen mot rikets sikkerhet? Etter mitt syn: Muligheten for at Høyre og FrP vinner valget, og kaster oss ut i nye kriger som inviterer til terrorangrep.

Dersom Per Willy vil gjøre en tjeneste for rikets sikkerhet, så burde han kaste seg sjøl i det dypeste fangehullet i landet, så kan han sitte nedi der og være talsmann.

1 kommentarer:

17 desember, 2006 18:14, skrev Blogger Helge Samuelsen:

Korrekt. Slike tanker går kort og godt tvert imot all rettsikkerhet. Ergo er slike mennesker en klar og overhengende fare (for å låne et filmuttrykk) for rettsikkerheten. Per Willy burde derfor anses som en terrorist, i "godt" selskap med Bush og hans kompanjonger.

Hvem er farligst når det kommer til stykket? De som opererer med terror utenfor loven, eller de som prøver å operere med terror innenfor loven?

Per Willy er ikke bare en fare for rikets sikkerhet, han er også en fare for demokratiet generelt, og Norges troverdighet spesiellt.

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake