Mest om politikk, litt om økonomi, ellers tøys og tull og rock'n'roll.

Uten en rød tråd

Det finnes to typer revolusjonære: De som blir milde og snille med
årene, og de som blir det motsatte.
Ingenting tyder på at denne bloggeren tilhører den første typen.

Å blæædiblææ og blabbla bla, på den ene siden og på den andre siden, og svaret ligger nok midt i mellom.. Nei fy for noe sludder og babbel. La de herskende klasser skjelve, og det straks! Til helvete med moderasjon!

lørdag, juni 24, 2006

Forskning

Ikke vet jeg hva vi skulle ha gjort uten forskere. Dagsavisen bringer oss i dag et utsøkt eksemplar av arten, ved navn Paul Rogers, professor i fredsstudier ved Bradford University, og deltaker i noe som heter Oxfam Research Groups.

Denne grupperingen er ifølge Dagsavisen "en av Englands ledende uavhengige tenketanker", og bakgrunnen for oppslaget er at disse nå har publisert rapporten "Global responses to global threats", som avslører intet mindre enn følgende sjokkartede funn: USAs og Storbritannias krig mot terror skaper flere, ikke færre, terrorister.

Jeg må si jeg er ikke bare fascinert, men rett og slett direkte fjetret, om jeg så må si det, av den rene skjære hodestups nesegrus, over en slik svimlende akademisk prestasjon bare fem år etter 11. september.

Hvis vi har noe tilsvarende forskningsmiljø i Norge, så må det antakelig være NVE, som for to uker siden presenterte en omfattende kartlegging av Lillestrøm-området, med den oppsiktsvekkende konklusjonen at det "primært er lavereliggende områder som er flomutsatt".